01Ključne lastnosti APLIKACIJE

Pot do brezskrbnosti v toplem domu.

IR Sun aplikacija - aplikacija ustvarjena za vaš sistem IR-ogrevanja.

Skrbno načrtovana aplikacija po vaših željah še dodatno optimira vaš IR-sistem ogrevanja. S svojim pametnim telefonom (Android ali iOS) lahko kadarkoli preverite porabo električne energije za ogrevanje, spremenite nastavitve ali nastavite želeno temperaturo doma ali na vikendu. Tako bo za vaš dom vedno točno tako topel, kot boste želeli!

Pred uporabo aplikacije se je potrebno registrirati in povezati z IR Sun WiFi regulatorji.

Prenesi aplikacijo:

02Ključne lastnosti APLIKACIJE

Vse spremembe so vedno na dosegu roke.

V vsakem trenutku dneva imejte dostop do trenutnih nastavitve vašega IR grelnega sistema, do nadzora, s kakšno močjo pravkar delujejo vaši grelni paneli in pregleda podrobnosti posameznih skupin grelnih panelov. Za tiste, ki vam je pomembno, da se temperatura v prostorih ne spreminja, pa uporabite možnost zaklepa, da spretni prstki malčkov in radovednih obiskovalcev ne bodo spremenili nastavitev.

03Ključne lastnosti APLIKACIJE

Upravljanje z ogrevanjem še nikoli ni bilo enostavnejše.

Aplikacija vsem lastnikom oz. upravljalcem sistemov ogrevanja močno olajša optimizacijo ogrevanja. Z njeno pomočjo lahko na en mah spreminjate nastavitve v celotnem grelnem sistemu (stanovanju, hiši, večih apartmajih…) ali pa posamičnih grelnih elementov. S samo enim klikom lahko spreminjate režime ogrevanja (Eco, Comfort, Urnik), vključite ali izključite ogrevanje na želeni lokaciji/večih lokacijah, spreminjate vse nastavitve ogrevanja, hkrati pa lahko spremljate vreme na vseh vnesenih lokacijah. Upravljanje še nikoli ni bilo lažje!

04Ključne lastnosti APLIKACIJE

S sistemom ogrevanja lahko upravlja več uporabnikov.

Možnost oddaljenega upravljanja je seveda na voljo večim uporabnikom - katerim dostop, določite vi. Pravice upravljanja dodeli glavni uporabnik (Admin), ki vsakega naslednjega uporabnika k sodelovanju povabi preko e-pošte. Vsak, ki želi uporabljati aplikacijo, mora imeti registriran svoj uporabniški račun.

Admin vsakemu uporabniku, po svojih željah, dodeli ustrezne pravice, kot so na primer spreminjanje temperature, spremljanje porabe električne energije ali pa dovoli spreminjanje splošnih nastavitev.

05Ključne lastnosti APLIKACIJE

Popoln nadzor nad porabo električne energije.

Za vse tiste, ki želijo še več, smo razvili možnost pregleda porabe za preteklo obdobje. Pregled vam omogoča, da lahko za vsak regulator posebej ali pa za celoten sistem ogrevanja, spremljate porabo električne energije in posledično nastalih stroškov. Tako lahko primerjate porabo energije v različnih obdobjih leta. Izdatke boste torej lahko natančno načrtovali že vnaprej!

06Ključne lastnosti APLIKACIJE

Najbolj prilagodljiv sistem ogrevanja.

Za tiste, ki imate bolj specifičen slog življenja in se v zavetje toplega doma vračate ob različnih urah ali pa v določenih prostorih ne preživite veliko časa, je na voljo knjižnica. V knjižnici si lahko ustvarite in shranite urnike ogrevanja, ki jih potem samo povežete z želenimi prostori. Prednost nastavitve urnikov je ta, da s tem lahko privarčujete električno energijo, hkrati pa podaljšate življenjsko dobo IR grelnega sistema. In seveda: vaše življenje je lahko še tako dinamično, a bo vaš dom vedno prijetno topel, hkrati pa boste v času, ko vas ni doma, privarčevali veliko električne energije.

Top

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih