Pravno obvestilo

Spletna stran je za namen tega pravnega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.irsun.eu, www.irsun.si, www.irsun.net, www.irsun.de, www.irsun.at (v nadaljevanju: Spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v Spletno stran, je Ekosen d.o.o.. Vse pravice so pridržane. Uporabnik lahko uporablja vsebine na Spletni strani izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin Spletne strani (kot je npr. kopiranje, reproduciranje, distribuiranje in podobno) v komercialne namene je prepovedana.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko uporabnik naloži z mreže za svojo osebno domačo rabo, pri čemer ne sme spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.irsun.eu, www.irsun.si, www.irsun.net, www.irsun.de, www.irsun.at ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa Spletne strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.

Ekosen d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnim mestom www.irsun.eu, www.irsun.si, www.irsun.net, www.irsun.de, www.irsun.at. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Ekosen d.o.o. za vse primere izključena.

Omejitev odgovornosti

Ekosen d.o.o. se bo trudil, da bodo podatki na Spletni strani pravilni in ažurni, vendar Ekosen d.o.o. niti druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri izdelavi Spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah Spletne strani, ne more biti odgovorna za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe Spletne strani ali nezmožnosti uporabe le-te. Ekosen d.o.o. se bo trudil za nemoteno delovanje Spletne strani, vendar ne more biti odgovoren za navadno škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremoženjsko škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi motenega delovanja Spletne strani. Ekosen d.o.o. lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni Spletno stran.

Varstvo osebnih podatkov

Varstvo osebnih podatkov je urejeno v skladu z Izjavo o varovanju zasebnosti Spletne strani.

Splošno

Za morebitne spore iz naslova uporabe Spletne strani se uporabi slovenska zakonodaja. Za rešitev morebitnih sporov je pristojno sodišče v Mariboru. Z uporabo Spletne strani uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane pogoje in da se z njimi strinja.

Ekosen d.o.o.

Izjava o varovanju zasebnosti

Spletna stran je za namen te izjave pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.irsun.eu, www.irsun.si, www.irsun.net, www.irsun.de, www.irsun.at (v nadaljevanju: Spletna stran). Imetnik avtorskih pravic na vseh avtorskih delih, ki so na kakršenkoli način vključeni v Spletno stran, je Ekosen d.o.o..

Ko brskate po Spletni strani, brskate anonimno. Sledenje uporabe Spletne strani s strani anonimnih uporabnikov je namenjeno izključno analizi uporabe Spletne strani in ne omogoča vpogleda v osebne podatke posameznega uporabnika.

Kakršnikoli podatki, ki jih Ekosen d.o.o. pridobi od oseb, prijavljenih v katero od storitev Spletne strani, so namenjeni izključno za rabo Ekosen d.o.o. ter dejavnosti, ki jo izvaja. Ekosen d.o.o. pridobljene osebne podatke varuje, obdeluje in uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).

Vaš spletni brskalnik namesti na vaš računalnik t.i. piškotke (majhen niz znakov), ki omogočajo shranjevanje posameznih podatkov. Ti podatki med drugim omogočajo hitrejšo in učinkovitejšo uporabo Spletne strani. Ti podatki ne zajemajo osebnih podatkov posameznega uporabnika. Z nastavitvami v vašem spletnem brskalniku lahko piškotke onemogočite, vendar na ta način morda ne boste mogli uporabljati posameznih storitev Spletne strani.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi s to izjavo ali z varovanjem vaših osebnih podatkov na Spletni strani, pošljite e-mail na: info@ekosen.si

Maribor, 01.08.2017
Top

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih